Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, geçtiğimiz 6 Ekim tarihinde Ankara'nın Pursaklar ilçesinde görevini ifa ettiği sırada gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Ahmet Türkoğlu'nun ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehit ailesinin acısını paylaşan Fidan, taziye dileklerini ileterek başsağlığı temennisinde bulundu.
Devletin desteği vurgulandı
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada, ziyaretin detaylarına yer verildi. Genel Müdür Ali Fidan'ın, şehidin kederli ailesine sabır dilediği ve kahraman şehidin emaneti olan ailesinin her zaman yanında olduklarını vurguladığı ifade edildi.
Şehitler minnetle anıldı
Ziyaretin sonunda vatan ve millet uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitler rahmet ve minnetle anılırken, kahraman gazilere de şükran duyguları dile getirildi. Emniyet teşkilatının şehit ailelerine olan vefa borcunun altı bir kez daha çizildi.