Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Eylül mesajı: Gazilerimize minnet borçluyuz

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatanın bölünmez bütünlüğü için fedakarlıkta bulunan tüm gazileri şükranla andı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak vatan savunmasında üstün fedakarlık gösteren gazileri unutmadı. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı mesajında, milletin huzuru ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan kahramanlara olan minnet duygularını ifade etti.

Vatanın bağımsızlığı için ödenen bedeller

Erdoğan, mesajında şehitlerin kanlarıyla vatan toprağının kutsandığını vurgulayarak, bu topraklarda özgürce yaşanabilmesi için gazilerin büyük bir bedel ödediğini belirtti. Cumhurbaşkanı, "Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu cennet vatanda milletimiz özgürce yaşasın diye bedel ödeyen, kendilerine çok şey borçlu olduğumuz tüm gazilerimizin ve kıymetli ailelerinin Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Ebediyete irtihal edenlere rahmet dileği

Mesajının devamında hayatta olan gazilere sağlıklı ve bereketli bir ömür temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden gazileri de unutmadı. Erdoğan, ebediyete irtihal eden tüm gazilere Allah'tan rahmet dileyerek, devletin ve milletin onlara olan vefa borcunu bir kez daha yineledi.

İLGİLİ HABERLER