Çorum'da sokak ortasında ölü bulundu: Başından vurulan adamın kimliği belli oldu

Çorum'da bir kişi, başından tabancayla vurulmuş halde sokakta bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 46 yaşındaki Ümit Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çorum'da dün akşam saatlerinde, Çepni Mahallesi Fen Lisesi 35'inci Sokak'ta yolda hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri, yerde yatan kişinin Ümit Yılmaz (46) olduğunu ve başından silahla vurulduğunu tespit etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri incelemesi ve cenazenin kaldırılması

Yılmaz'ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın meydana geldiği sokakta güvenlik şeridi çekerek geniş çaplı inceleme başlattı.

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Yılmaz'ın kim tarafından ve neden vurulduğunun belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi ve tanıkların ifadesine başvurulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER