Bursa'da bir otomobilin bagajı adeta su altı dünyasına dönüştü: 750 bin TL'lik özel tasarım

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan modifiye tutkunu Burak Çiçek, 1,5 milyon liralık aracının bagajına akvaryum, şelale ve televizyon yerleştirdi. Japon balıklarının yüzdüğü bu sıra dışı tasarım, görenleri şaşırtıyor.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Burak Çiçek, bir yıl önce 1,5 milyon liraya satın aldığı otomobilini adeta bir sanat galerisine çevirdi. Fabrika çalışanı olan Çiçek, aracının bagajına ses sistemi, 24 ekran televizyon, içinde Japon balıklarının yüzdüğü bir akvaryum ve su akan bir şelale yerleştirdi. Bu özel tasarım için 750 bin TL harcayan Çiçek, Türkiye'de ve dünyada benzeri olmayan bir çalışmaya imza attığını söylüyor.

Aracının herkesten farklı görünmesini istediğini belirten Burak Çiçek, bagajdaki tasarımın yanı sıra aracın dışında da birçok modifikasyon yaptırdı. Air süspansiyon, katlanır bagaj, yurt dışı farlar ve motor içi dizayn gibi ekstralarla aracını donatan Çiçek, şu an araca yapılabilecek tüm ekstraların yapıldığını ifade ediyor.

Bagajda akvaryum ve şelale

Çiçek'in aracının bagajında, Japon balıklarının bulunduğu bir akvaryum ve su motoruyla çalışan bir şelale yer alıyor. Ayrıca maket bungalov evlerle süslenen bagajda, 24 ekran televizyon ve güçlü bir ses sistemi de bulunuyor. Bu tasarımın dünyada sadece kendi otomobilinde olduğunu vurgulayan Çiçek, "Bagajdaki akvaryum, dünyada sadece benim otomobilimde var" diyor.

Bursa'da bir otomobilin bagajı adeta su altı dünyasına dönüştü: 750 bin TL'lik özel tasarım

750 bin TL'lik yatırım

Burak Çiçek, aracına şu ana kadar 750 bin TL harcadığını belirterek, sadece bagajdaki ses sistemi ve televizyonun 400 bin TL tuttuğunu söylüyor. Bu maliyetin yanı sıra aracın dışındaki modifikasyonlar da eklenince toplam harcama oldukça yüksek bir rakama ulaşıyor. Çiçek, bu yatırımın kendisi için bir tutku olduğunu ve aracını görmek için özel olarak gelenlerin olduğunu ifade ediyor.

Görenler şaşkınlığını gizleyemiyor

Çiçek'in aracı, özellikle sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Aracı görenler, bagajdaki akvaryum ve şelale karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Çiçek, "Aracımı görmek için özel olarak yanıma gelenler var ve bu da beni mutlu ediyor" diyerek, bu ilginin kendisini memnun ettiğini dile getiriyor.

İLGİLİ HABERLER