Bakan Güler'in Afyonkarahisar mesaisi: Hava savunma üssünde kritik inceleme

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bir dizi resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Afyonkarahisar'da askeri birlikleri denetledi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, çeşitli programlara katılmak üzere gittiği Afyonkarahisar'da askeri birliklere yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Güler, kentteki temasları kapsamında ilk durağı olan 17’nci Hava ve Füze Savunma Üs Komutanlığı'na geçerek burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Üs Komutanlığında Denetim

Bakanlık tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Afyonkarahisar'daki askeri tesislerde incelemelerde bulunan Güler, birliklerin operasyonel hazırlık durumunu yerinde gözlemledi. Komutanlık bünyesindeki çalışmaları denetleyen Bakan Güler, askeri yetkililerden yürütülen süreçlere ilişkin detaylı brifing aldı.

Savunma Kapasitesi Odaklı Ziyaret

Hava ve füze savunma sistemlerinin stratejik önemine vurgu yapan ziyaret, bölgedeki askeri disiplin ve hazırlık seviyesinin korunması adına gerçekleştirildi. Bakan Güler'in Afyonkarahisar programı, askeri birliklerin denetlenmesi ve mevcut durumun değerlendirilmesiyle devam etti.

İLGİLİ HABERLER