Amasya'da dikkatsizliğin bedeli ağır oldu: Açılan kapı yüzüne saplandı

Amasya'da park halindeki otomobilin kapısının aniden açılması sonucu elektrikli bisikletli kadın kaza geçirdi. Kırılan gözlük camları kadının yüzüne saplanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Amasya'da meydana gelen talihsiz bir trafik kazası, basit bir dikkatsizliğin ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne serdi. Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde yaşanan olayda, yol kenarına park edilen bir otomobilin sürücüsü, aracından inmek için kapıyı açtığı sırada yoldan geçen elektrikli bisikletteki bir kadının yaralanmasına neden oldu.

Gözlük camları yüzüne saplandı

Tayyar K. yönetimindeki 05 AAF 461 plakalı otomobilin kapısının aniden açılmasıyla, aynı istikamette seyir halinde olan Selda Ş. idaresindeki üç tekerlekli elektrikli bisikletin üzerinde bulunan Gönül Ö. büyük bir şok yaşadı. Açılan kapının şiddetli bir şekilde yüzüne çarpması sonucu Gönül Ö.'nün taktığı gözlük parçalandı. Kırılan gözlük camlarının keskin parçaları kadının yüzüne saplanarak yaralanmasına yol açtı.

Amasya'da dikkatsizliğin bedeli ağır oldu: Açılan kapı yüzüne saplandı

Soruşturma başlatıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi. Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Gönül Ö. tedavi altına alınırken, kazanın meydana geldiği anlar çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Emniyet güçleri, kazanın oluş şekliyle ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

İLGİLİ HABERLER