Ünye'de dehşet anları: Eski erkek arkadaşı tarafından bıçaklandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde 19 yaşındaki genç kadın, eski erkek arkadaşının bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan her yerde aranıyor.

Ordu'nun Ünye ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 19 yaşındaki K.E.K.⁠ isimli genç kadın, eski erkek arkadaşı İ.B.⁠ tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Keseler Mahallesi Veteriner mevkisinde yaşanan olayda, ikili arasında başlayan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü. İ.B., yanında taşıdığı bıçakla genç kadını boyun, karın ve kasık bölgelerinden yaralayarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Hayati tehlikesi bulunmuyor

Çevredeki vatandaşların durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan K.E.K., ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Ünye'de dehşet anları: Eski erkek arkadaşı tarafından bıçaklandı

Saldırgan için operasyon başlatıldı

Olayın ardından bölgeden kaçan şüpheli İ.B.'nin yakalanması için Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, saldırganın izini sürmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

İLGİLİ HABERLER