Şile'nin tehlikeli virajı bir can daha aldı: Darlık Yolu'nda motosiklet kazası

İstanbul Şile'de motosikletiyle virajı alamayarak ormanlık alana savrulan 30 yaşındaki Yıldırım Ersan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İstanbul Şile'de motosiklet tutkunlarının uğrak noktalarından biri olan Darlık Yolu, bir kez daha acı bir kazaya sahne oldu. Arkadaşlarıyla birlikte sürüş gerçekleştiren 30 yaşındaki Yıldırım Ersan, hızla girdiği virajda motosikletinin kontrolünü kaybederek ormanlık alana savruldu. Ağır yaralanan sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Hastanede yapılan tüm müdahaleler sonuçsuz kaldı

Kazanın ardından bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Ersan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla Şile Devlet Hastanesi'ne nakledilen genç sürücü, doktorların yoğun çabasına rağmen kurtarılamadı. Yıldırım Ersan'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Ersan'ın, ikindi namazını müteakip Hekimbaşı Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

Darlık Yolu'ndaki tehlike havadan görüntülendi

Kazanın meydana geldiği Darlık Yolu, havadan yapılan çekimlerle görüntülendi. Keskin virajların yoğunlukta olduğu güzergahtaki fren izleri, yolun tehlikeli yapısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Şile'nin tehlikeli virajı bir can daha aldı: Darlık Yolu'nda motosiklet kazası

Bölge, daha önce de benzer kazalarla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde aynı güzergahta motosikletiyle seyir halindeyken mıcıra kapılan 21 yaşındaki Ceyda Yakova da geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti.

Üst üste yaşanan bu acı olaylar, bölgedeki yol güvenliği konusundaki endişeleri yeniden artırdı.

İLGİLİ HABERLER