Samandağ'da uyuşturucu operasyonu: Yüzlerce kök kenevir bulundu

Hatay'da jandarma tarafından gerçekleştirilen baskında, boyları 3,5 metreyi bulan kenevir bitkileri ve yüklü miktarda esrar ele geçirildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Samandağ ilçesine bağlı Çanakoluk Mahallesi'ndeki bir arazide yasa dışı kenevir yetiştirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. 39 kilo 560 gram kubar esrar ile 1,5 ila 3,5 metre uzunluğundaki 915 kök kenevir, gerçekleştirilen baskın neticesinde güvenlik güçlerince bulundu.

Operasyonun ardından bölgede incelemelerini tamamlayan güvenlik güçleri, söz konusu uyuşturucu maddeleri muhafaza altına aldı. Jandarma ekipleri, arazide kenevir yetiştiren şüphelilerin kimliklerini tespit etmek ve yakalamak amacıyla geniş çaplı bir çalışma başlattı.

İLGİLİ HABERLER