CHP İstanbul İl Başkanlığı’na uygulanan ablukanın ardından yapılacak “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi öncesinde Özgür Çelik, Kadıköy’den bir çağrı yaptı.
Çelik videolu açıklamasında şunları söyledi:
"Kadıköy İskele Meydanı’ndayız. 10 Eylül Çarşamba günü saat 20.30’da Genel Başkanımız sayın Özgür Özel ile birlikte büyük bir buluşma gerçekleştireceğiz. Adaletten, özgürlükten ve demokrasiden yana olan tüm İstanbulluları Kadıköy’deki bu büyük buluşmaya davet ediyorum."
Özgür Çelik’in çağrısı, mitingin mesajını halka doğrudan ileten dikkat çekici bir adım olarak öne çıkıyor.
Kadıköy hazır, biz hazırız.
Yarın 20.30'da Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde Kadıköy İskele Meydanı’nda buluşuyoruz. pic.twitter.com/MpBQT80IPv— Özgür Çelik (@ozgurcelikchp) September 9, 2025
Öte yandan Ekrem İmamoğlu'na ait Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi X hesabından da mitinge ilişkin paylaşım yapıldı.
Paylaşımda, "Ne yaparlarsa yapsınlar, millet bizimle. Biz kazanacağız, millet kazanacak. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılacağı buluşmaya bütün Kadıköylü hemşehrilerimi davet ediyorum" ifadelerine yer verildi.
Ne yaparlarsa yapsınlar, millet bizimle.
Biz kazanacağız, millet kazanacak.
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılacağı buluşmaya bütün Kadıköylü hemşehrilerimi davet ediyorum.
10 Eylül Çarşamba 20.30
Kadıköy İskele Meydanı pic.twitter.com/iV7bLFMVRv— Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (@CBAdayOfisi) September 9, 2025