Mersin'de korkutan yangın: Üç katlı mağaza alevlere teslim oldu

Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan üç katlı bir mobilya mağazasında akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlerin çevreye yayılmaması için büyük uğraş veriyor.

Mersin'in Mezitli ilçesine bağlı Kuyuluk Mahallesi'nde bulunan üç katlı bir mobilya mağazasında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Mağazanın çatı kısmından yükselen dumanları fark eden çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin tüm binayı sarması üzerine geniş çaplı bir söndürme çalışması başlattı.

Ekiplerin yoğun mücadelesi sürüyor

Yangının şiddetini artırması üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Ekipler, tazyikli ve köpüklü su kullanarak alevleri kontrol altına almaya çalışırken, yangının bitişikteki diğer yapılara sıçramaması için de yoğun bir güvenlik önlemi alındı.

Çevre binalar için önlem alındı

İtfaiye ekiplerinin mağazadaki söndürme ve soğutma çalışmaları halen devam ediyor. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemelerin, alevlerin tamamen söndürülmesinin ardından başlatılacağı öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER