Levazım'da gece yarısı havai fişek paniği: Polis kaçan şüphelileri kıskıvrak yakaladı

Beşiktaş'ta bir basketbol sahasında havai fişek gösterisi yaparak çevreyi rahatsız eden 4 kişi, olay yerinden otomobille uzaklaşmaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı.

İstanbul Beşiktaş'ta gece saatlerinde yaşanan olay, bölge sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Levazım Mahallesi'ndeki bir basketbol sahasına gelen 4 şüpheli, yanlarında getirdikleri çok sayıda havai fişeği ateşleyerek çevreyi duman altında bıraktı. Gökyüzünü aydınlatan patlamaların ardından şüpheliler, hızla bir otomobile binerek bölgeden uzaklaşmaya çalıştı.

Polis ekiplerinden anında müdahale

Olayın gerçekleştiği bölgede devriye gezen Beşiktaş Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, patlama seslerini duyar duymaz harekete geçti. Şüphelilerin içinde bulunduğu 07 CBA 022 plakalı aracı kısa sürede tespit eden polis, aracı durdurarak kaçış girişimini sonlandırdı. Motosikletli ve araçlı polis ekiplerinin koordineli çalışmasıyla şüpheliler araçtan indirilerek etkisiz hale getirildi.

Levazım'da gece yarısı havai fişek paniği: Polis kaçan şüphelileri kıskıvrak yakaladı

Şüpheliler emniyete götürüldü

Yapılan kimlik kontrollerinde şüphelilerin Yaşarcan O., Ensar E., Murat S. ve Enes Ü. olduğu tespit edildi. Şahıslar hakkında genel güvenliği kasten tehlikeye düşürme suçundan yasal işlem başlatıldı. Ayrıca, şüphelilerden Yaşarcan O.'nun daha önceden sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanuna muhalefet suçundan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Olay anı ve polisin müdahalesi, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

İLGİLİ HABERLER