Külliye'de kritik görüşme: Erdoğan'ın konuğu Arpaguş oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelerek gündemdeki konuları değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun mesaisine devam ederken bugün Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş'u kabul etti. Başkent Ankara'da gerçekleşen bu önemli görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

Görüşmenin detayları paylaşıldı

Cumhurbaşkanlığı tarafından resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bilgilendirmede, görüşmenin gerçekleştiği doğrulanarak kamuoyuyla paylaşıldı. Yapılan kısa açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş'u makamında ağırladığı belirtildi.

Resmi temaslar sürüyor

Devletin zirvesindeki bu kabul, kurumlar arası koordinasyonun bir parçası olarak değerlendiriliyor. Görüşmenin içeriğine dair detaylı bir açıklama yapılmazken, toplantının ardından paylaşılan fotoğraflar resmi temasın gerçekleştiğini belgeledi.

İLGİLİ HABERLER