Kulis: Bazı bakanlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı olabilir!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, kabinede önemli değişiklikler olacağını belirtirken, cumhurbaşkanı yardımcılığı sayısında da artış olabileceğini kaydetti. Selvi, "Bazı bakanları cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görebiliriz" dedi.

Fulya Soybaş’ın hazırladığı Hürriyet Bizimle’ye konuk olan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı yardımcılığı sayısında artış olabileceğini ifade ederek, "Bazı bakanları Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görebiliriz" dedi. Selvi, kabinede de önemli değişiklikler olacağını kaydetti. 

Kabine değişikliği iddialarıyla ilgili çok spekülasyon yapıldığını belirten Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı yardımcılığı sayısında artış olabileceğini belirtti ve “Bazı bakanları cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görebiliriz” dedi.

Selvi ayrıca, bazı HDP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılabileceğini kaydetti.  Abdulkadir Selvi, HDP’nin kapatılmasıyla ilgili olarak ise “HDP bu hareketin 8. partisi. Diğer 7 partiyi kapattık da ne oldu” dedi.

 

İLGİLİ HABERLER