Korkuteli'nde kan donduran katliam: Uzaklaştırma kararına rağmen dehşet saçtı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini ve kayınpederi ile kayınvalidesini av tüfeğiyle öldüren Sefer Coşkun, saklandığı ormanlık alanda jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Karakuyu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 38 yaşındaki Sefer Coşkun, boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşegül Coşkun ile kayınvalidesi Cemile Engel ve kayınpederi Ahmet Engel'i av tüfeğiyle vurarak hayattan kopardı. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen saldırı sonrası bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, üç kişinin de olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Cenazeler, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Uzaklaştırma kararı koruyamadı

Yapılan araştırmalarda, Ahmet Engel'in damadının baskılarından kaçmak amacıyla Aksu'dan Korkuteli'ne taşındığı ve ailesini de yanına aldığı anlaşıldı. Sefer Coşkun hakkında daha önceden alınmış bir uzaklaştırma kararı bulunduğu, ancak şüphelinin bu kararı ihlal ederek saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Ayrıca Coşkun'un sosyal medya hesapları üzerinden daha önce tehdit içerikli paylaşımlar yaptığı tespit edildi.

Korkuteli'nde kan donduran katliam: Uzaklaştırma kararına rağmen dehşet saçtı

Ormanda kıskıvrak yakalandı

Olayın ardından geniş çaplı bir operasyon başlatan jandarma ekipleri, şüphelinin kaçabileceği bölgeleri ablukaya aldı. Özellikle olay yerinin yakınındaki ormanlık alanda yoğunlaşan arama çalışmaları sonuç verdi. Sefer Coşkun, gizlendiği ormanda güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

İLGİLİ HABERLER