Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin bir saatlik yoğun çabası sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Süleymaniye Mahallesi Önder Sokak üzerinde yer alan 3 katlı bir binanın bahçesinde, saat 12.00 sularında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depo olarak kullanılan alanda başlayan alevler, kısa sürede şiddetlenerek bitişiğindeki apartmana da sıçradı.
Ekipler yangını bir saatte söndürdü
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonucu yangın bir saat içerisinde söndürülürken, hem depoda hem de apartmanda maddi hasar meydana geldi.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor
Söndürme ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler, olay yerinde incelemelerde bulundu. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla resmi bir soruşturma başlatıldı.