Halı yıkamacıda kanlı gece: Alkol masasında başlayan kavga hastanede bitti

Kahramanmaraş'ta arkadaşlarıyla alkol aldığı sırada çıkan tartışma bıçaklı saldırıya dönüştü; iki kişiyi yaralayan şüpheli kayıplara karıştı.

Kahramanmaraş'ın Yamaçtepe Mahallesi'nde bulunan bir halı yıkama dükkanında akşam saatlerinde yaşanan olay, bölgede büyük paniğe neden oldu. İddialara göre, Mevlüt Can K. isimli şahıs, arkadaşları Hasan Enes Ö. ve Mehmet Ali Y. ile birlikte alkol aldığı sırada henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen gerginlik, tarafların birbirlerine bıçak ve sopa ile saldırdığı şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Bıçaklı saldırı sonrası kaçtı

Kavga esnasında Mevlüt Can K., yanında bulunan bıçakla arkadaşları Hasan Enes Ö. ve Mehmet Ali Y.'yi yaralayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Halı yıkamacıda kanlı gece: Alkol masasında başlayan kavga hastanede bitti

Bir yaralının durumu ciddiyetini koruyor

Tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Ali Y.'nin vücuduna aldığı 5 bıçak darbesi nedeniyle hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından bölgede inceleme yapan polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan Mevlüt Can K.'yı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER