Gaziosmanpaşa'da sokak ortasında şiddet: Eski komşular arasında taciz iddiası kavgası

İstanbul Gaziosmanpaşa'da taksi bekleyen bir çift, eski komşuları ve beraberindeki grup tarafından darbedildi. Olayın perde arkasında taciz iddiası olduğu öne sürülürken, saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yaşanan olay, Yenidoğan Mahallesi'nde 16 Eylül akşamı saat 20.00 sularında meydana geldi. Taksi bekleyen Ramazan B. ve eşi Deniz B., daha önceden tanıdıkları eski komşuları İ.Y.⁠ ile karşılaştı. İddiaya göre, İ.Y.⁠ isimli kadın, iki gün önce Ramazan B. tarafından sözlü tacize uğradığını öne sürerek yanında getirdiği 3-4 kişilik bir grupla çifte saldırdı.

Saldırı anı kameralara yansıdı

Çiftin ifadelerine göre, İ.Y.⁠ ve yanındaki şahıslar önce hakaret ve tehditlerde bulundu, ardından Ramazan B. ve eşi Deniz B.'yi darbetmeye başladı. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Ramazan B.'nin grup tarafından darbedildiği, İ.Y.'nin ise yaşananları cep telefonuyla kaydettiği görüldü. Olayın ardından Şehit Ali Okyay Polis Merkezi Amirliği'ne giden çift, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Gaziosmanpaşa'da sokak ortasında şiddet: Eski komşular arasında taciz iddiası kavgası

Emniyet kayıtları dikkat çekti

Polis ekipleri, saldırı sonrası olay yerinden uzaklaşan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde, tarafların geçmişte çeşitli suçlardan emniyette kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı. Ramazan B.'nin uyuşturucu ve tehdit gibi suçlardan 6, eşi Deniz B.'nin kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 1, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen İ.Y.'nin ise uyuşturucu ticareti, kasten yaralama ve tehdit gibi suçlardan 4 ayrı kaydı olduğu tespit edildi.

 

İLGİLİ HABERLER