Eşme Belediyesi’ne yolsuzluk soruşturması: Belediye Başkanı Yılmaz Tozan gözaltında

Uşak’ın Eşme ilçesinde yürütülen irtikap soruşturmasında Belediye Başkanı Yılmaz Tozan ve eşi dahil 5 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında belediyede arama yapıldı.

Uşak’ın Eşme ilçesinde yürütülen soruşturma kapsamında, “irtikap” suçlamasıyla Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan ile birlikte eşi ve toplam 5 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında gözaltılar yapıldı

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda adrese baskın yapıldı.

Belediyede dijital materyallere el konuldu

Operasyon sırasında Eşme Belediyesi’nde yapılan aramalarda bazı dijital materyallere el konulduğu bildirildi. Hakkında yakalama kararı bulunan bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER