Eski CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer yoğun bakıma alındı

Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer, geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı. Dinçer'in yoğun bakımdaki tedavisi sürerken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Geçmişte CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini yürüten Barbaros Dinçer, dün gece saatlerinde aniden rahatsızlandı. (Bugün basına yansıyan tıbbi detaylara göre) beynine pıhtı atması sonucu beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Dinçer, hızla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Uzman ekipler tarafından acil olarak ameliyata alınan siyasetçi, operasyonun ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Doktorların müdahalesinin sürdüğü ve Dinçer'in hayati riskinin devam ettiği bildirildi.

Siyasi isimlerden destek mesajları

Dinçer'in ani rahatsızlığı, siyaset dünyasında ve CHP örgütlerinde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Konuya dair sosyal medya platformu X üzerinden paylaşım yapan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, "Kendisine acil şifalar diliyor, bu zorlu süreci en kısa sürede atlatıp sağlığına kavuşacağına yürekten inanıyorum. Dualarımız ve iyi dileklerimiz kendisiyle" ifadelerini kullandı. Ayrıca gün içerisinde mesaj yayınlayan CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül de haberi büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek Dinçer'e acil şifalar diledi.

Gençlik örgütlenmesinde önemli bir isimdi

Özellikle gençlik örgütlenmesindeki çalışmaları ve siyasetteki mücadeleci duruşuyla tanınan Barbaros Dinçer, CHP camiasında uzun yıllar aktif görevler üstlenmişti. 2012 yılında partinin gençlik kolları liderliğine getirilen Dinçer'in güncel sağlık durumu, ailesi, parti üyeleri ve sevenleri tarafından yakından ve umutla takip ediliyor.

İLGİLİ HABERLER