Erzincan'da bir mobilya imalathanesinde gece saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Alevler, bitişikteki mesken ve arazilere sıçramadan kontrol altına alınırken, iş yeri kullanılamaz hale geldi.
Yangın, Akyazı Kavşağı Terzibaba Mahallesi'ndeki bir mobilya imalathanesinde gece saatlerinde başladı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. İhbarın ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Alevlere 2 saatte müdahale edildi
Kısa sürede büyüyen alevler, imalathaneyi tamamen sardı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Ekiplerin soğutma çalışması yaptığı yangında, iş yeri büyük ölçüde hasar gördü ve kullanılamaz hale geldi.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor
Yangının bitişikteki mesken ve arazilere sıçramadan söndürülmesi, olası bir facianın önüne geçti. Olayla ilgili olarak yangının çıkış nedeninin tespiti için inceleme başlatıldı. Yetkililer, yangının çıkış sebebine ilişkin detaylı araştırma yürütüyor.