Ergin Ataman'ın acı günü: Annesi Gülten Ataman hayatını kaybetti

Panathinaikos ve A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’ın annesi Gülten Ataman vefat etti. Cenaze programı belli oldu.

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, annesi Gülten Ataman’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Gülten Ataman’ın vefat haberi spor camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.

Cenaze programı belli oldu

Merhume Gülten Ataman’ın cenazesinin, Çarşamba günü Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedileceği açıklandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan taziye mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Ergin Ataman’ın annesi Gülten Ataman’ın vefatıyla ilgili resmi bir açıklama yayımladı. TBF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Ergin Ataman’ın annesi Gülten Ataman’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

İLGİLİ HABERLER