Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Devletin üst düzey isimlerini bir araya getiren bu önemli toplantı, gündemdeki konuların değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.
Katılımcı kadrosu dikkat çekti
Toplantıda kurul üyesi olarak görev yapan eski TBMM başkanları Köksal Toptan, Binali Yıldırım, Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, İsmet Yılmaz, Mehmet Ali Şahin ve Mustafa Şentop hazır bulundu. Ayrıca İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Hakkı Susmaz da görüşmede yer alan isimler arasındaydı.
Açıklama bekleniyor
Basına kapalı olarak yürütülen toplantının ardından, İletişim Başkanı Burhanettin Duran tarafından konuyla ilgili yazılı bir bilgilendirme yapılması bekleniyor. Görüşmenin detaylarına ilişkin resmi açıklamaların kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılması öngörülüyor.