Ela Rümeysa Cebeci dosyasında Cem Yılmaz detayı: Ortaya çıkan video olay yarattı

Ünlü isimlere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında, Habertürk spikeri Ela Rümeysa Cebeci’nin telefonunda yer aldığı öne sürülen bir video gündem yarattı. Söz konusu görüntülerin Cem Yılmaz’a gönderildiği iddia edildi.

Ünlü isimlere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Habertürk spikeri Ela Rümeysa Cebeci hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Cebeci’nin telefonunda yapılan incelemelerde dikkat çekici bir videoya rastlandı.

Sabah gazetesinde yer alan Atakan Irmak imzalı habere göre, söz konusu videoda Cebeci’nin halk arasında “likit esrar” olarak bilinen ve etken maddesi THC (Tetrahidrokannabinol) olan bir maddeyi cihaz aracılığıyla kullandığı anların yer aldığı öne sürüldü. Videonun ünlü komedyen Cem Yılmaz’a gönderildiği iddiası da haberde yer aldı.

Haberde, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında incelenen yazışmalarda Cem Yılmaz’ın, kendisine gönderildiği ileri sürülen video karşısında “Ben o işleri 1998’de bıraktım” şeklinde yanıt verdiğinin tespit edildiği iddia edildi.

Öte yandan, yaşanan gelişmelerin ardından Ela Rümeysa Cebeci’nin Habertürk’teki görevine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından son verildiği de iddialar arasında yer aldı. Bu konuda kurumdan resmi bir açıklama yapılmadı.

Cebeci daha önce yaptığı bir açıklamada, telefonunda Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu kullanılan bir ortamda çekildiği öne sürülen bir fotoğraf bulunduğu iddiasını yalanlamıştı. Telefonunun incelemede olduğunu belirten Cebeci, Mehmet Akif Ersoy ile yalnızca tüm kanal çalışanlarının bulunduğu bir organizasyonda kısa süreli sohbet ettiğini, bunun dışında herhangi bir sosyal görüşmesinin olmadığını ifade etmişti.

Soruşturmaya ilişkin adli sürecin devam ettiği ve iddialarla ilgili resmi makamlarca yapılacak açıklamaların beklendiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER