Dilan Polat'ın güzellik merkezine silahlı saldırı

AtaÅŸehir’de sosyal medyada yayınladığı videolarla tanınan Dilan Polat’a ait polikliniÄŸe kimliÄŸi belirsiz kiÅŸi ya da kiÅŸilerce gece saatlerinde silahla ateÅŸ açıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda polikliniÄŸin dış cephesine ve camlarına kurÅŸun isabet etti.

Olay, Ataşehir’de gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, gece 04.00 sıralarında Dilan Polat’a ait polikinliğe silahla ateş açıldı. Polikliniğin dış cephesine çok sayıda kurşun isabet etti.

Bazı camların kırıldığı ve kırılan camların siyah bir kaplamayla kapatıldığı görüldü. Olay sonrası yaÅŸananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde hareketliliÄŸin olduÄŸu ve olay yerindeki polis ekiplerinin çalışması görülüyor. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleÅŸtiren kiÅŸi ya da kiÅŸileri arıyor. 

İLGİLİ HABERLER