Buse İskenderoğlu ve Zohaer Majhidi'nin aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı

İstanbul’da 34 eğlence mekanı ve otele uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Ünlü isimlerin de yer aldığı soruşturmada 12 kişi tutuklandı, 23 tutukluya ulaşıldı.

İstanbul’da yürütülen kapsamlı uyuşturucu soruşturması kapsamında, eğlence mekanları ve otellerin de aralarında bulunduğu 34 işletmeye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, aralarında kamuoyunda tanınan isimlerin de bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

12 şüpheli tutuklandı, adli kontrol kararları verildi

İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden rapçi Ege Karataşlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ali Baran Süzer ile Bahri Güneş hakkında ise yurtdışına çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandı.

Bugün adliyeye getirilen 16 şüpheliden, aralarında Miss Türkiye 2016 güzeli manken Buse İskenderoğlu ve Les Benjamins’in direktörü Zohaer Majhidinin de bulunduğu 12 kişi tutuklandı.

soruşturmada firari isimler dikkat çekti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada bugüne kadar 23 kişinin tutuklandığı öğrenildi. Dosyada, Kasım Garipoğlu, Şeyma Subaşı ve Mert Vidinlinin firari olduğu bilgisi paylaşıldı.

işletmelerde uyuşturucu ve silah ele geçirildi

28 Aralık’ta gerçekleştirilen operasyonlarda yapılan aramalarda farklı işletmelerde çeşitli uyuşturucu maddeler ve suç unsurları ele geçirildi:

  • Amaya isimli iş yerinde yaklaşık 1 gram kokain,
  • Bebek Otelde 2 parça halinde yaklaşık 2 gram kokain ve likit esrar olduğu değerlendirilen maddeler,
  • Taksim Club IQda ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 19 fişek,
  • Kastel Elektro Müzikte 100 adet tabanca fişeği ve yaklaşık 1 gram skunk,
  • Suma Handa satışa hazır halde 4 parça yaklaşık 4 gram kokain bulundu.
İLGİLİ HABERLER