Bülent Arınç: Erdoğan, Bahçeli'den daha az adil değil

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Bahçeli’nin açıklamalarını takdir etti ve Erdoğan’ın adalette Bahçeli’den geri kalmadığını söyledi.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamaları takdirle dinlediğini belirtti. Bahçeli, "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir" ifadelerini kullanmıştı.

Arınç’ın değerlendirmesi

Arınç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Bahçeli’nin konuşmasını ilgi ve takdirle dinlediğini belirterek, "Umarım adı geçen kişiler ve cezaevinde olan pek çok kimse de bir an önce özgürlüğüne kavuşur" dedi.

Erdoğan ve Bahçeli karşılaştırması

Arınç, "1978 yılından beri yol ve dava arkadaşlığı yaptığım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Bahçeli’den daha az adil değildir. Hz. Ömer ve Nurşirevan adalette eşsiz örneklerdi. İnanıyorum ki Erdoğan ve Bahçeli de en yakın zamanda buna en güzel iki örnek olacaklardır" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER