BUDO İstanbul seferlerinde rota değişikliği: Varış noktası değişiyor

Bursa Deniz Otobüsleri’nin İstanbul seferlerinde önemli bir değişikliğe gidildi. 1 Ocak 2026’dan itibaren BUDO seferleri Kabataş Transfer Merkezi’ne yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri’nde (BUDO) İstanbul seferlerini ilgilendiren yeni bir düzenleme hayata geçiriliyor. Yapılan açıklamaya göre, İstanbul seferlerinin varış noktası Kabataş Transfer Merkezi olarak belirlendi.

Yeni uygulama, 1 Ocak 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak. Düzenleme ile birlikte BUDO yolcularının İstanbul’da ulaşım süresinin kısalması ve seyahat konforunun artırılması hedefleniyor.

Tek merkezden ulaşım kolaylığı

Kabataş Transfer Merkezi sayesinde yolcular, İstanbul’un önemli ulaşım ağlarına tek noktadan erişim sağlayabilecek. Metro, tramvay, füniküler ve deniz ulaşım hatlarının entegre olduğu merkez, aktarmaları kolaylaştırarak şehir içi ulaşımı daha pratik hale getirecek.

Yetkililer, yeni düzenlemenin özellikle iş ve günlük seyahat yapan yolcular için zaman tasarrufu sağlayacağını vurguladı.

İLGİLİ HABERLER