Beykoz'da kabus dolu anlar: Sağanak yağış araçları yuttu, evleri sular altında bıraktı

İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli fırtına ve sağanak yağış Beykoz'da yaşamı felç etti; toprak kayması ve devrilen direkler maddi hasara yol açtı.

İstanbul genelinde gün boyu süren olumsuz hava koşulları, Beykoz ilçesinde şiddetli bir boyuta ulaştı. Çamlıbahçe Mahallesi'nde aniden bastıran sağanak yağış ve fırtına, bölgedeki altyapıyı zorlayarak yolların göle dönmesine neden oldu. Biriken sular nedeniyle park halindeki çok sayıda araç sular altında kalırken, mahalle sakinleri evlerine dolan suları kendi çabalarıyla boşaltmaya çalıştı.

Toprak kayması ve devrilen direkler paniğe neden oldu

Yağışın şiddetiyle mahallede toprak kayması yaşanırken, bölgedeki bir elektrik direği park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı olaylarda, araçlarda ciddi maddi hasar meydana geldi. Vatandaşlar, yaşadıkları zor anları cep telefonu kameralarıyla kaydederken, bölgedeki olumsuzlukların giderilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İLGİLİ HABERLER