Beraat kararı bozuldu: Taner Nakıboğlu için yeniden cezaevi yolu göründü

Gaziantep'te FETÖ'nün güncel yapılanması davasında beraat eden Taner Nakıboğlu, savcılığın itirazı üzerine tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik yürütülen yargı sürecinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Daha önce görülen duruşmada beraat kararı verilen eski holding yöneticisi Taner Nakıboğlu hakkında verilen karar, üst mahkeme tarafından bozuldu.

İtiraz süreci sonuç verdi

Gaziantep 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davada 24 Eylül tarihinde mahkeme heyeti, Nakıboğlu için beraat ve tahliye kararı vermişti. Ancak bu kararın ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı, karara karşı bir üst mahkemeye itirazda bulundu.

Nöbetçi mahkemeden tutuklama kararı

Başsavcılığın itirazını inceleyen nöbetçi 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi, dosyayı yeniden değerlendirerek Taner Nakıboğlu hakkında tutuklama kararı verdi. Kararın ardından Nakıboğlu'nun yeniden cezaevine gönderildiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER