Belgrad Ormanı’nda kaybolan Ece Gürel hayatını kaybetti

İstanbul’da Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan 4 gün sonra bulunan peyzaj mimarı Ece Gürel, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İstanbul’da Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan 4 gün sonra bulunan peyzaj mimarı Ece Gürel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gürel 4 gün boyunca kayıptı

Kağıthane Gültepe Mahallesi’nde yaşayan Ece Gürel, 2 Mart Pazar günü gezmek için Belgrad Ormanı’na gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Ancak yakınları, kendisine ulaşamayınca kayıp ihbarında bulundu.

Polis ekipleri, AFAD, UMKE, AKUT, PAK ve bazı ilçe belediyelerinin gönüllü arama kurtarma ekipleriyle geniş çaplı arama başlattı. Çalışmalara, iz takip köpeği “Üzüm” de katıldı.

Eşyaları ormanda bulundu

Arama çalışmaları sırasında polis ve İstanbul İtfaiyesi Sualtı Arama Kurtarma (İSAK) ekipleri göletlerde dalış yaptı. Çalışmaların ikinci gününde, kızılötesi dron kullanılarak ormanın derinliklerinde Gürel’e ait cep telefonu, mont ve çanta bulundu.

Bu gelişmenin ardından arama çalışmaları daha geniş alana yayıldı ve Ece Gürel, kaybolduktan 4 gün sonra bulundu. Ancak hastaneye kaldırılan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İLGİLİ HABERLER