Bebek Hotel’de kaçak bölümler için yıkım başladı

İstanbul Boğazı’nın simge yapılarından Bebek Hotel’de kaçak olduğu tespit edilen bölümler için yıkım işlemleri başlatıldı. Otel, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu operasyonuyla da gündeme gelmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, İstanbul Boğazı’nın simge yapılarından Bebek Hotel’in mevzuata aykırı ve kaçak olarak inşa edildiği tespit edilen bölümleri için yıkım işlemlerini başlattı.

Boğaz ön görünümünde yıkım süreci

Boğaz ön görünüm alanında yer alan ve kaçak olduğu gerekçesiyle daha önce yıkım kararı verilen bölümler için belediye ekipleri sabah saatlerinde otele geldi. Çalışmaların, otelin sahil kısmında bulunan alanlarda yoğunlaştığı görüldü.

Ekiplerin, özellikle sahil cephesindeki bölümde çatı alanında yürüttüğü çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Soruşturma süreci de gündemde

Öte yandan, otelle ilgili yürütülen ayrı bir adli soruşturma da kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Yapılan aramalarda uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde kullanımına ilişkin aparatlar tespit edildiği bildirildi.

İLGİLİ HABERLER