Batman’da bir genç sahur vakti babasını vurarak öldürdü

Batman’da sahur vaktinde bir evde yükselen tartışma sesleri trajediyle sonuçlandı. 18 yaşındaki M.D., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı 45 yaşındaki babası Ramazan D.’yi tabancayla vurarak öldürdü.

Batman’ın Sağlık Mahallesi’nde sabaha karşı sahur vaktinde meydana gelen olayda, baba ile kızı arasındaki tartışma cinayetle bitti. Edinilen bilgilere göre, 18 yaşındaki M.D. ile babası Ramazan D. (45) arasında bilinmeyen bir sebeple sözlü tartışma çıktı.

Tartışma silahlı kavgaya dönüştü

Kısa sürede büyüyen gerginlikte genç kız, evde bulunan tabancayı alarak babasına ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve acil sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerinde can verdi

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, kurşunların hedefi olan Ramazan D.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz babanın cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri gerçekleştirilmek üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Geniş çaplı inceleme başlatıldı

Emniyet güçleri, cinayetin işlendiği evde detaylı delil çalışması yaparken, babasını vuran M.D.’nin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER