Bahçelievler'de minibüs şoförüne silahlı saldırı düzenlendi

Bahçelievler'de husumetli olduğu minibüs şoförünü bacağından yaralayan saldırgan olay yerinden kaçtı.

Bahçelievler’de yaşanan silahlı saldırı sonrası polis ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridiyle kapatarak kaçan saldırganın izini sürmek için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olay yerine intikal eden sağlık görevlileri, bacağından vurulan şoföre ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı cadde üzerindeki hastaneye sevk etti. Bölgede incelemelerini sürdüren emniyet güçleri, firari şüpheliyi yakalamak amacıyla operasyon başlattı.

Polis ekipleri, saldırının meydana geldiği alanı emniyet şeridiyle çevreleyerek delil toplama ve inceleme faaliyetlerini yürüttü. Sağlık ekiplerinin hızla müdahale ettiği yaralı şoför, tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Emniyet teşkilatı, kaçan saldırganın kimliğinin tespiti ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bahçelievler'de minibüs şoförüne silahlı saldırı düzenlendi

Minibüs durağında silahlı saldırı gerçekleşti

Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerinde saat 11.00 sularında meydana gelen olayda, bir kişi husumet beslediği minibüs şoförünü durakta otururken gördü. Şüpheli, minibüsün içine girerek yanında taşıdığı silahla 3 el ateş açtı. Saldırı sonucunda bacağından yaralanan şoför, olay yerinden kaçan saldırganın hedefi oldu.

İLGİLİ HABERLER