Ataşehir'de çatı tadilatı kabusa döndü: İzolasyon çalışması yangın çıkardı

İstanbul Ataşehir'de bir binanın çatısında yürütülen izolasyon işlemleri sırasında başlayan yangın, paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında can kaybı yaşanmadı.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde bulunan beş katlı bir binanın çatısında, gerçekleştirilen izolasyon çalışmaları esnasında yangın meydana geldi. Kısa sürede büyüyen alevler çatının büyük bir kısmını etkisi altına alırken, bölge sakinleri arasında endişeli anlar yaşandı. Olay, Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi üzerinde saat 14:45 sularında gerçekleşti.

Ekipler hızla müdahale etti

Çevredeki vatandaşların durumu fark ederek ihbarda bulunması üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik önlemleri kapsamında polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak bölgeyi emniyet şeridine aldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Ataşehir'de çatı tadilatı kabusa döndü: İzolasyon çalışması yangın çıkardı

Hasar tespit çalışması başlatıldı

Yangın sırasında binada bulunanlar tahliye edilirken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olayının yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Yangın nedeniyle binanın çatısında ciddi maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından polis ekipleri, yangının kesin çıkış nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı.

İLGİLİ HABERLER