Araklı'da korkunç kaza: Bariyerleri aşan cip dere yatağına çakıldı

Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir cip dereye uçtu. Olayda araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.

Trabzon'un Araklı ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan trafik kazası yürekleri ağza getirdi. Karadere kara yolu üzerinde ilçe merkezine doğru seyir halinde olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen cip, kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Bariyerleri parçalayarak aşan araç, yaklaşık birkaç metre aşağıdaki dere yatağına yuvarlandı.

Kurtarma operasyonu için seferber oldular

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Dere yatağında mahsur kalan yaralılar için ekipler yoğun bir çalışma başlattı. Duvarla çevrili dere kıyısında bulunan yaralılar, vinç yardımıyla bulundukları yerden yola çıkartıldı.

Hastanede tedavi altına alındılar

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla çevredeki ilçe ve kent merkezindeki hastanelere sevk edildi. Tedavi altına alınan 5 kişinin sağlık durumlarına ilişkin detaylı bilgi verilmezken, güvenlik güçleri kazanın meydana geliş nedenini belirlemek üzere geniş çaplı bir inceleme başlattı.

İLGİLİ HABERLER