Aksaray'da sabah kazası: Aydınlatma direğine çarpan otomobilde 2 can kaybı

Aksaray-Konya kara yolu Eşmeyaka beldesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Aksaray'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bölgede üzüntüye neden oldu. Aksaray-Konya kara yolu Eşmeyaka beldesinde, saat 07.00 sıralarında Furkan Ordu (34) yönetimindeki 06 BNV 194 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken, kazada sürücü Furkan Ordu ile araçta bulunan Semahat Ordu (29), Mevlüt Göktuğ Ordu (7) ve Fatime Özdemir (51) yaralandı.

Kaza yerine ekipler sevk edildi

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araçta sıkışan yaralılar, ekiplerin uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Furkan Ordu ve Fatime Özdemir, ambulanslarla Sultanhanı Devlet Hastanesi'ne; Mevlüt Göktuğ Ordu ve Semahat Ordu ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aksaray'da sabah kazası: Aydınlatma direğine çarpan otomobilde 2 can kaybı

Hastanede yaşam mücadelesi kaybedildi

Tedavi altına alınan yaralılardan Furkan Ordu ve Fatime Özdemir, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili olarak jandarma ekiplerinin inceleme başlattığı bildirildi.

İLGİLİ HABERLER