© Muhalif 2024

Deniz Çakır: Erkek ırkı uyutulsun

Bir Hülya Avşar Sohbeti programına konuk olan ünlü oyuncu Deniz Çakır, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Deniz Çakır, bu kez Youtube'da yayınlanan ve Hülya Avşar'ın sunuculuğunu yaptığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk oldu.

SOKAK HAYVANLARINI UYUTMA KONUSUNA DEĞİNDİ

Hülya Avşar'ın, “Kameraya bakarak söylemek istediğin bir şey var mı?” sorusuna yanıt veren oyuncu, “Sokak hayvanlarını uyutmakla ilgili bazı insanların ağızlarından cümleler çıkıyor. Saldırganlaşan hayvanlarla ilgili başka bir yöntem bulunmalı. Ama uyutmak istiyorsanız önce gelip beni uyutmalısınız. Onu yapacaksınız ben bunun yapıldığı bir yerde yaşamak istemiyorum. Bu cümlenin bir insan ağzından şuursuzca kurulmasına çok şaşkınım. Nasıl ki ben bir insan hakkında söyleyemiyorsam. Bir sürü tecavüzcü de var. O zaman ‘erkek ırkı uyutulsun’ diyor muyum?” ifadelerini kullandı.

Programda her şeyi oynayacağını söyleyen Çakır sözlerine şöyle devam etti:

"Her şeyi oynarım ama sadece kötü bir olayı mesela bir tecavüz olayında o tecavüz romantize edilirse tabii ki oynamam. Kötü bir eylem sonuçta. Öpüşmenin olmadığı ekranlarda silahların bu kadar havada uçuşması ve bunun bir rol model gibi gösterilmesi değil demek istediğim."

“ÇOCUKTAN BAHSEDİYORUZ”

Hülya Avşar'ın 'Dizilerde her şeyin gösterilmesi gerekli midir? Yoksa hiç dünyadan bir haber mi insanların hayata devam etmesi gerekir?' sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Gündüz kuşağı programlarında konuşulan şeylerden daha az pornografik pavyonda çalışan bir kadının dans etmesi. Gündüz kuşağındaki bir programda yayınlanan çocuğun muhtardan mı, ondan mı, bundan mı, bundan daha ayıp bir şey olabilir mi? Çocuktan bahsediyoruz."

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER