© Muhalif 2024

3 Haziran Günlük Burç Yorumları

Ay, Balık burcunda ilerliyor, Neptün ile kavuşum içerisinde olacak. Merkür ve Neptün de kare açı oluşturacak. Bu yüzden iş hayatınızda daha çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Yoğunluktan zaman zaman sıkılabilirsiniz.



Koç

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.



Boğa

Ruhen rahatlamaya çalışmalı ve fiziken sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Kendinize zaman ayırmanız ve vücudunuzdan gelen sinyallere kulak vermeniz diğer görevlerinizden daha önemli bugünlerde. Her konuyu uzun vadeli ele almalı ve kısa vadeli düşünmekten uzak kalmalısınız. Bugünlerde mide ağrılarına dikkat.



İkizler

Son günlerde artan sağlık sorunlarınız aslında biraz da sizin eseriniz. Yoğun iş temposu sizin vazgeçilmeziniz ve sağlığınızla ilgili konularsa hep gözardı edilen konular. Bugün artık bir doktora görünmeniz gerekebilir. Hafta sonu işinizi eve taşımadan dinlenmenizse kesin şart. Unutmayın sizden desteğini ve sevgisini esirgemeyen bir partneriniz var.



Yengeç

İş hayatınız artık sizi sıkmış durumda. Özellikle arkadaşlarınızın size karşı tutumu, çalışma performansınızı da düşürüyor. Çevrenizdekilerle fazla içli dışlı olmanızın doğurduğu bu problemden insanlarla aranıza bir duvar çekerek kurtulabilirsiniz.



Aslan

İşinizde her şey yolunda, bugün yine karlı bir gününüzdesiniz. Önünüze gelen fırsatları değerlendirin. Bugün kendinizi oldukça moralli hissedeceksiniz. Konuşmalarınız ve tavırlarınızla çevrenizdeki kişileri mutlu edeceksiniz. Ailenizle birlikte geçmişe yönelik konuşmalar yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.



Başak

Gün içinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortak işlerden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Yaşanan streslerin sonunda maddi getirisi olan konularda gündeme gelebilir. İşlerinizde yeni görevler üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda sizden daha bilgili birinden destek alabilirsiniz.



Terazi

Bu aralar yapacağınız işlerde canınızı sıkan olaylar yaşanabilir. Bu durum sizin ne kadar şevkinizi kırsada olayların üzerine yürümelisiniz. Alacağınız olumlu sonuçlar sizin içinizdeki mücadeleci ruhunuzu daha da artıracaktır. Bu hayatanızın geri kalanında karşılaşacağınız olaylar için size avantaj sağlayacaktır.



Akrep

Son günlerde maddi sorunlar yüzünden moraliniz bir hayli düşük. Kötü düşüncelere kapılmayın, her sıkıntıyı aşmanın bir anahtarı var. Bu anahtarda sizsiniz. Olaylara sakin ve soğukkanlı bir şekilde ılımlı tavırlarla bakmalısınız.



Yay

Her problemin üstesinden geliyor sürekli akılcı ve seri çözümler üretiyor olmanız sizi çok sevindirse de neden bu kadar karışık ve çözümlenmesi gereken durumlar yaşadığınızı da sorgulamanızda fayda var. Her zaman güçlü olmanız gerekmiyor. Her şeyi sizin üstlenmeniz de. Bu aralar ihmal ettiğiniz aşk hayatınızı renklendirmek için bol bol sosyal aktiviteye katılmanızda fayda var.



Oğlak

Katı, içe kapanık ve kendinize hakim biri olarak görülüyorsunuz. Şu ana kadar hep gerçekçi bir kişilik sergileyip, niyetinizi büyük bir kararlılıkla ifade ettiniz. Bunu gerçekleştirirken de karşınızdakilere çok ciddi, otoriter ve resmi görünmüş olabilirsiniz.



Kova

Katı, içe kapanık ve kendinize hakim biri olarak görülüyorsunuz. Şu ana kadar hep gerçekçi bir kişilik sergileyip, niyetinizi büyük bir kararlıSon zamanlarda sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu sizin moralinizi bozup depresif bir hal almanız için geçerli bir sebep değil. Yapmanız gereken doğru bildiklerinizi aynı zamanda gerçek doğrularla da karşılaştırıp mutlak doğruya ulaşmanızdır. Bunu aşabilmenin en güzel yolu sevdiğiniz ile sessiz ve sakin bir ortam hazırlayıp romantik ve sevgi dolu uzlaşmacı bir konuşma olacaktır.iniz. Bunu gerçekleştirirken de karşınızdakilere çok ciddi, otoriter ve resmi görünmüş olabilirsiniz.



Balık

Ayakları yere basan ve akılcı çalışmalarınızla yaptığınız şeylerin dönüşünü alıyorsunuz, hatta beklediğinizden fazlasını da çok yakında alabilirsiniz. Bu sizi hem biraz şaşırtacak hem de biraz şımartacak. Aşk hayatınızda beklentileriniz iş hayatınızdan biraz daha farklı burada elde ettiğiniz şeylerden pek haz duymuyorsunuz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER