İstanbul
Kapalı
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.710,48 %-0.53
Muhalif. Yenimahalle Belediyespor’da hedef EHF Avrupa Kupası’nda tur atlamak

Yenimahalle Belediyespor’da hedef EHF Avrupa Kupası’nda tur atlamak

Başantrenörü Serdar Eler: ”İlk maçta şanssız bir mağlubiyet aldık. Çok üstün oynadığımız ve rahat kazanabileceğimiz bir maçtı oysa” ”Ama kendimize güveniyoruz. Çekya’daki rövanş maçında amacımız öncelikle galibiyet, ardından tur atlamak”

Yenimahalle Belediyespor’da hedef EHF Avrupa Kupası’nda tur atlamak
Okunma Süresi: 1 dk

ANKARA (AA) FATİH GAZİOĞLU Hentbol Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Yenimahalle Belediyespor'un başantrenörü Serdar Eler, EHF Avrupa Kupası'nda hedeflerinin tur atlamak olduğunu söyledi.

Başantrenör Serdar Eler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, EHF Avrupa Kupası 3. tur ilk maçında konuk ettiği Çekya temsilcisi Hazena Kynzvart'a mağlup olduklarını hatırlatarak, rövanş maçını kazanarak bunu telafi edeceklerini belirtti.

10 Aralık Cumartesi günü Çekya'da oynayacakları maçta ilk hedeflerinin galibiyet olduğunu anlatan Eler, şunları kaydetti:

"İlk maçta şanssız bir mağlubiyet aldık. Çok üstün oynadığımız ve rahat kazanabileceğimiz bir maçtı oysa. Kaleye yönelik attığımız 21 şutu gole çeviremedik. Özellikle hücumda yapmış olduğumuz hatalar önemli bir avantajı kaybetmemize neden oldu. Ama kendimize güveniyoruz. Moral bozmak yok. Önümüzdeki cumartesi günü rövanş oynayacağız. Çekya'daki rövanş maçında amacımız öncelikle galibiyet, ardından tur atlamak."

Serdar Eler, Süper Lig'le ilgili ise, "Milli takımlar ara döneminden yararlanıp ikinci yarıya daha iyi bir Yenimahalle Belediyespor olarak başlamak istiyoruz." dedi.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız