İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8308 %0.08
55,6556 %-0.44
6.733,10 %-1.49
84.252,39 %-2.73
Muhalif. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Gaziantep’te ekmek fabrikasının açılışında konuştu:

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Gaziantep’te ekmek fabrikasının açılışında konuştu:

”Kimler üretiyorsa, kimler bu memleket için taş üzerine taş koymaya gayret ediyorsa bizler, hemen onların yanında olacağız”

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Gaziantep’te ekmek fabrikasının açılışında konuştu:
Okunma Süresi: 2 dk

GAZİANTEP (AA) Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Kimler üretiyorsa, kimler bu memleket için taş üzerine taş koymaya gayret ediyorsa bizler, hemen onların yanında olacağız." dedi.

Bakan Yumaklı, Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ekmek fabrikasının açılış törenine katılan Bakan Yumaklı, konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kente önemli hizmetler yaptığını söyledi.

Buğdayın Anadolu'nun öz ürünü olduğuna dikkati çeken Yumaklı, şunları dile getirdi:

"Bu ve bunun gibi tesislerle, icraatlarıyla konuşan, Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koymak için gecesini gündüzüne katan, bütün Türkiye Yüzyılı Vizyonu'na gönül vermiş olanlara canıgönülden teşekkür ediyorum. Bizler, icraatlarımızla konuşuyoruz. 'Mış' gibi yapanlardan olmadık, olmayacağız. Her zaman vatandaşımızın, milletimizin hemen yanı başında olacağız. Kimler üretiyorsa, kimler bu memleket için taş üzerine taş koymaya gayret ediyorsa bizler, hemen onların yanında olacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bu ülkenin 22 yılına vizyonuyla kattığı o çok özel dönemi bundan sonraki zaman içinde Türkiye Yüzyılı olarak taçlandıracağız inşallah."

Bakan Yumaklı, konuşmaların ardından açılış kurdelesini kestiği fabrikayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Törene Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ilgililer katıldı.

Bakan Yumaklı, daha sonra AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik'in vefat eden ablası Şükriye Bozgeyik Hedef'in Şireci Camisi'ndeki cenaze namazına katıldı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız