İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5511 %0.05
55,5859 %-0.24
6.591,84 %-0.62
81.927,91 %0.94
Muhalif. TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını yaptı

TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını yaptı

Toplantıda İstanbul’da yapılacak Ampute Futbol Dünya Kupası’nın hazırlıkları gözden geçirildi

TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını yaptı
Okunma Süresi: 2 dk

ANKARA (AA) Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Engelliler Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını yaptı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre kurul, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, toplantı öncesinde kurul üyeleriyle bir araya geldi ve üyelere "hayırlı olsun" dileklerini ileterek, görevlerinde "başarı" diledi.

TFF Başkan Vekili ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay başkanlığında yapılan toplantıya Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy ile aynı zamanda kurul üyeleri olan Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu, Ümran Başar, Musa Çiçek, Nalan Ayvazoğlu, Kanat Karamürsel ve Hamza Doğan katıldı.

Kurulun ilk toplantısında 20222023 sezonunda yapılacak faaliyetler değerlendirilirken 30 Eylül12 Ekim tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Ampute Futbol Dünya Kupası'nın hazırlıkları da gözden geçirilerek, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TFF Başkan Vekili ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, TFF'nin engelli futbolunun daima destekçisi olduğunun altını çizerek, "Başkanımız Mehmet Büyükekşi liderliğinde, engelli futbolunun gelişimi için desteğimiz artarak devam edecek. Dünya Ampute Şampiyonası'nda sporcularımızdan madalya bekliyoruz. Türk halkının sevgisini kupa ile taçlandıracaklarını düşünüyoruz. Müzedeki eksik olan parçayı da tamamlayacaklarına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız