İstanbul
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,6041 %0.08
55,7693 %0.04
6.599,49 %0.40
83.549,99 %2.67
Muhalif. Silahlı saldırıda ölen doktoru Karabük’teki eski mesai arkadaşları anlattı

Silahlı saldırıda ölen doktoru Karabük’teki eski mesai arkadaşları anlattı

Silahlı saldırıda ölen doktoru Karabük’teki eski mesai arkadaşları anlattı
Okunma Süresi: 1 dk

KARABÜK (AA) Konya'da hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ekrem Karakaya'nın 10 yıl görev yaptığı Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki eski mesai arkadaşları, büyük üzüntü yaşıyor.

Karakaya ile 10 yıl Kardiyoloji bölümünde mesai yapan Prof. Dr. Orhan Önalan, 2013 yılında Ekrem Karakaya ile Karabük'te çalışmaya başladığını anlattı.

Ekrem Karakaya'nın çok iyi arkadaş, insan ve hekim olduğunu dile getiren Önalan, "Acım çok büyük fakat öfkem de bir o kadar büyük. Dünden beri birlikte çalıştığımız yoğun bakıma, ameliyathaneye, anjiyografiye ve servislere gidiyorum, her yerde Ekrem'i görüyorum. Çoğu kez hastanede hastası kalmışsa tatilini, bayramını iptal eder, gitmezdi." dedi.

Karakaya'ya 6 yıl sekreterlik yapan Arzu Altun ise bir doktoru değil, kardeşini kaybettiğini ifade etti.

Doktorun kesinlikle böyle bir ölümü hak etmediğini vurgulayan Altun, "Hastalarının başını, sırtını okşayan bir insandı. Hiçbir hastaya sesini yükseltmezdi. Bu hastaneye ikinci bir Ekrem asla gelmez. Bunu mu hak etti? Bence teşekkür gerekiyordu." diye konuştu.

(Abonesi olduğumuz AA’dan değiştirilmeden eklenmiştir.)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız