İstanbul
Kapalı
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3582 %0.08
55,1323 %0.07
6.612,52 %-0.01
82.068,26 %-1.95
Muhalif. Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, Zonguldak’ta başladı

Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, Zonguldak’ta başladı

Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, Zonguldak’ta başladı
Okunma Süresi: 1 dk

ZONGULDAK (AA) Mustafa Dağıstanlı Ahmet Ayık Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası Zonguldak'ta başladı.

Türkiye Güreş Federasyonunca Zonguldak Site Spor Salonu'nda düzenlenen, 3 gün sürecek organizasyonun ilk günü 4 sıklette 90 sporcular mücadele veriyor.

Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Mehmet Akif Pirim, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Şampiyonası kadrosunun burada alınan sonuçlar sonrası belirleyeceğini ifade ederek, "Şu an yarışmalarımız istediğimiz şekilde devam ediyor. Umut ediyoruz ki burada yeni yetenekleri de görürüz." dedi.

Pirim, 2023'ün başarılarla geçtiğini dile getirerek, Avrupa Şampiyonası'nda grekoromende 17 yıl sonra 17 madalya alındığını anımsattı. Kadın sporcuların da birçok başarıya imza attığına değinen Pirim, "Ümit ediyoruz ki bu başarıyı Dünya Şampiyonası'na ve bizim için en önemlisi olimpiyatlara taşımak istiyoruz. Güreş her zaman Türk sporunun lokomotifi olmuştur. Olmaya da devam edecektir." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız