İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5560 %0.06
55,6250 %-0.15
6.607,81 %-0.38
82.092,00 %1.07
Muhalif. Renault Trucks Buyruk Grup Konya Bayisi açıldı

Renault Trucks Buyruk Grup Konya Bayisi açıldı

Renault Trucks Buyruk Grup Konya Bayisi açıldı
Okunma Süresi: 2 dk

KONYA (AA) Renault Trucks Buyruk Grup Konya Bayisi düzenlenen törenle açıldı.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, KOBİSAN 3. Sanayi Sitesi'ndeki bayinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Konya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Buyruk Grup'u çalışmalarından dolayı tebrik eden Delepine, "Renault Truck Türkiye, Türkiye'de 25 yılı aşkın süredir yer almakta ve pazar şirketi olarak hizmet vermektedir. Son 6 yıla baktığımızda Renault Trucks Türkiye'de ağır vasıta pazarında en hızlı büyüyen marka olmuştur. Bütün konsantrasyonumuz müşteri memnuniyeti üzerinedir." diye konuştu.

Delepine, müşteri memnuniyeti konusunda öncü firmalardan olduklarının altını çizerek, Renault Trucks'ın Konya bayisinin hayırlı olmasını diledi.

Buyruk Grup Genel Müdürü Mehmet Ali Buyruk da ilk olarak 1985 yılında başladıkları ticari hayatlarını 1992 yılında traktör ve ekipman satışına başlayarak sürdürdüklerini anlattı.

Babası Hasan Buyruk'un öncülüğünde kardeşleri Hakan Buyruk, Orhan Buyruk ile çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Buyruk, şöyle konuştu:

"Şu an bünyemizde her biri kendi segmentinde iddialı olan traktör ve otomobil bayilikleri bizim kıvanç kaynağımız oldu. Şimdi yanlarına çekici tır bayiliğini de katmış olmaktan gurur duyuyoruz. Bu gururu siz değerli misafirlerimiz ile paylaşmak da bizlere mutluluk veriyor. Hizmet sektöründe ağır rekabet ortamına rağmen, kuruluş yılımız olan 1985 yılından bugüne dek, sağlamış olduğumuz iyi ilişkiler ve dürüst hizmet anlayışı ile müşteri portföyünü her geçen yıl daha da arttıran ve bu artışı hazmederek hizmete devam eden bir misyonu ilke edinerek yolumuza devam ettik, edeceğiz."

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da bayinin kent için hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Renault Trucks Türkiye Başkanı Delepine, Buyruk Grup Genel Müdürü Buyruk, Angı ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız