İstanbul
Parçalı bulutlu
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3345 %0.12
55,1073 %-0.36
6.612,15 %-0.49
82.740,00 %-0.82
Muhalif. Para masa tenisinde Ebru AcerSümeyra Türk ikilisi, Polonya Açık’ta altın madalya kazandı

Para masa tenisinde Ebru AcerSümeyra Türk ikilisi, Polonya Açık’ta altın madalya kazandı

Para masa tenisinde Ebru AcerSümeyra Türk ikilisi, Polonya Açık’ta altın madalya kazandı
Okunma Süresi: 1 dk

ANKARA (AA) Polonya Açık Para Masa Tenisi Turnuvası'nda milli sporcular Ebru Acer ve Sümeyra Türk, çiftler kategorisinde altın madalya elde etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Varşova'da gerçekleştirilen turnuva tamamlandı.

2024 Paris Paralimpik Oyunları hazırlıkları kapsamında düzenlenen turnuvada Ebru AcerSümeyra Türk ikilisi, altın madalya kazandı.

Milli sporcu Ebru Acer, tekler kategorisinde de altın madalyanın sahibi olmuştu.

Çiftler kategorisinde ayrıca erkeklerde Garip OlcaşUtku Caberoğlu ikilisi, kadınlarda ise Lara Samsunlu, Polonyalı partneriyle bronz madalya aldı.

Karışık çiftlerde Ebru Acer ve Utku Caberoğlu ile Sümeyra Türk ve Garip Olcaş, bronz madalya elde etti.

Bireyselde, şampiyonluk yaşayan Ebru Acer'in yanı sıra Sümeyra Türk kadınlarda, Garip Olcaş ise erkeklerde üçüncü olmuştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, "Federasyon olarak hedefimiz, masa tenisi branşında da bir ilki başararak 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılmak ve madalya kazanmaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Aydın, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ederek, "Cumhuriyetimizin 100. yılında gururla demokrasimize sahip çıktığımız, birlik ve beraberliğimizin daim olduğu yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız