İstanbul
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,7883 %0.08
56,1083 %-0.08
6.865,89 %0.94
81.842,00 %1.37
Muhalif. Milli tenisçi İpek Öz, Türk tenisinin gelişmesi için çok çalışılması gerektiğini söyledi:

Milli tenisçi İpek Öz, Türk tenisinin gelişmesi için çok çalışılması gerektiğini söyledi:

”Çok kaliteli ve iyi tenisçilerimiz var. Sadece biraz daha sporcuları işlemeliyiz diye düşünüyorum”

Milli tenisçi İpek Öz, Türk tenisinin gelişmesi için çok çalışılması gerektiğini söyledi:
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Zeren Group Türkiye Tenis Ligi'nin kadınlar kategorisinin final müsabakalarında Alaçatı'yı 30 mağlup ederek şampiyon olan ENKA'nın sporcusu İpek Öz, Türk tenisinin geleceği için çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

İpek Öz, Taç Spor Kulübü Tesisleri'nde yapılan turnuvanın ödül töreninin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Zeren Group Türkiye Tenis Ligi'ni değerlendiren İpek, "Bu organizasyon, bizim için çok önemli. Tenisin çok bireysel bir spor olduğunu düşünüyorum. Yılda bir hafta kulübümüz için bir şey yapabiliyoruz, o da bu hafta. Her bölgeden oyuncu geldi. Onlar için çok güzel bir tecrübe oldu. Çok keyif aldığımız bir hafta oldu. Turnuva da çok güzeldi. Seneyi heyecanla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.


"Bence rakiplerimiz gayet iyiydi"

Turnuvanın finalinde rakip olarak karşılaştığı Alaçatı Tenis Kulübü oyuncularını değerlendiren İpek Öz, "Bence rakiplerimiz gayet iyiydi. Sadece biraz gençler. Biraz daha tecrübe kazandıktan sonra daha iyi olacaklarını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Türk tenisinin geleceği için çok çalışmaları gerektiğini belirten milli tenisçi, "Kulüp, federasyon ve sporcuların çok çalışması lazım. Çalışmadan bir yere gelemeyiz. Çok kaliteli ve iyi tenisçilerimiz var. Sadece biraz daha sporcuları işlemeliyiz diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız