İstanbul
Kapalı
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.730,55 %-0.71
Muhalif. Milli hokeyciler, Amasya kampını tamamladı

Milli hokeyciler, Amasya kampını tamamladı

Milli hokeyciler, Amasya kampını tamamladı
Okunma Süresi: 2 dk

AMASYA (AA) A Milli Kadın Hokey Takımı, Almanya'nın Hamburg kentinde 710 Aralık'ta düzenlenecek Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği Amasya kampının dördüncü etabını tamamladı.

Milli takım antrenörü Yasin Yükseler, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kampın oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Amasya Spor Salonu'nda Avrupa Şampiyonası'na hazırlandıklarını ve kentte 4 kamp gerçekleştirdiklerini aktaran Yükseler, "Hamburg öncesi Amasya'da son kampımızın hazırlıklarını bitirmiş bulunmaktayız. Sürece baktığımızda çok planlı bir süreç yaşadık." dedi.

Milli takımın fizyolojik değerleri ve teknik becerilerinin en üst potansiyeli yakaladığını ifade eden Yükseler, "Bunu sahaya yansıtırsak Almanya'da daha iyi olacağını düşünüyorum. Umarım takımım bu çalışmaların karşılığını Almanya'da verir, Türkiye'ye başarılı bir şekilde dönmüş oluruz. Tabii birinci hedefimiz dünya kupası elemelerini geçmek yani ilk dörde kalırsak biz dünya kupasına katılma hakkı elde edeceğiz. Bu da Türk hokey tarihinin en önemli başarısı olacak. Ondan sonra da ülkemize bu çalışmanın karşılığı olan madalya ve kupayla dönmeyi sağlayacağız. Ben takımıma güveniyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Milli takım kaptanı Perihan Çınar ise "Çok güzel bir süreç geçirdik. Güzel kamp dönemi geçirdik. Artık Almanya yolculuğumuz başladı. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Çok çetin rakiplerimiz olacak orada. Amacımız ilk dörde kalmak. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. İlk dörde gireriz ve dünya kupası biletini elimize almış oluruz." diye konuştu.

Milliler, Almanya'nın Hamburg kentinde 710 Aralık'ta düzenlenecek Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere bu ülkeye gitti.



Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız