İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5582 %0.06
55,5878 %-0.22
6.640,63 %0.11
82.762,01 %0.74
Muhalif. Mersin’de şoförle tartışan yolcu otobüse zarar verdi

Mersin’de şoförle tartışan yolcu otobüse zarar verdi

Mersin’de şoförle tartışan yolcu otobüse zarar verdi
Okunma Süresi: 2 dk

MERSİN (AA) Mersin'de, şehir içi yolcu otobüsünün sürücüsüyle tartışan kişi, otobüsün camlarını kırdı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mezitli ilçesinde 25 numaralı seyir halindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsü şoförü Kamil Akkaya ile yolcu H.Y. arasında tartışma çıktı.

Araçtan inen H.Y'nin, içinde yolcuları bulunan otobüse zarar vermesi üzerine Akkaya, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay anını anlatan Kamil Akkaya, şunları söyledi:

"Duraktan yolcumu indirdim ve bindirdim. Duraktan çıkmak üzereyken, içeriden yolcunun biri 'yolcu var' dedi. Ben de tam çıkış yaptığım için 'şu an yolcu alamam, trafiğe çıkıyorum' dedim. Bu sefer içerideki vatandaş, 'sağına baksana' diye bağırdı. Devam ederken bana 'sağa çek dur' diye bağırdı. Ben bu sefer ışıklara gelince kırmızı yandı ve mecburen durduk. Üstüme doğru geldi. Tam hareket edecektim, ön kapıya 3 sefer vurdu ve 'kapıyı aç' dedi. Ben de 'açamam' dedim. Yine kapıya vurdu. Can güvenliğimden korktuğum için, kapıları açmadım. Bu sefer arabanın önüne geçti. Arabanın ön camına vurdu. Silecekleri kaldırdı. Beni 23 dakika orada tuttu. Arabanın soluna doğru dolandı. Cama vurdu ve 'aç camı' dedi. Ben 'açamam' dedim ve 23 sefer tekrarladım. En sonunda cama var gücüyle vurdu ve cam kırıldı. Sonrasında karşıya geçti. Oradan beni tehdit etti ve 'seninle görüşeceğiz' dedi."

Olayla ilgili olarak şikayette bulunduklarını ifade eden Akkaya, Mezitli karakolunda verdiği ifadenin ardından, yolcu H.Y'nin de ifade vermek için karakola getirildiğini söyledi.

Olay, otobüsün güvenlik kamerasınca kaydedildi.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız