İstanbul
Kapalı
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.691,05 %-0.75
Muhalif. Manisa FKAnkara Keçiörengücü maçının ardından

Manisa FKAnkara Keçiörengücü maçının ardından

Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş: ”Bugünkü beraberliği kayıp olarak görmüyorum” Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın: ”İki takım için de birer puan maçın hakkı gibiydi”

Manisa FKAnkara Keçiörengücü maçının ardından
Okunma Süresi: 2 dk

MANİSA (AA) Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalan Manisa FK’nin teknik direktörü Levent Eriş, beraberliği kayıp olarak görmediğini söyledi.

Mümin Özkasap Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eriş, ligin iyi takımlarından Ankara Keçiörengücü’nün deplasmanda iyi bir performans sergileyen bir ekip olduğunu ve bu anlamda iyi bir mücadele beklentisiyle müsabakaya çıktıklarını dile getirdi.

İlk yarıda istedikleri gibi mücadele edemediklerini vurgulayan Eriş, "Rakibi kendi sahasına hapsetmedik. Bunun da sıkıntılarını yaşadık. İkinci devrede ise takımız iyi bir mücadele ortaya koydu. Maçın genelinde iki takımın da pozisyonu yoktu. Gençlerimizin kazanımlarını sahada oynayarak yakalamak bizim adımıza sevinç oldu. Bugünkü beraberliği kayıp olarak görmüyorum." diye konuştu.

Oyuncularından Nizamettin Çalışkan’ın geçen hafta yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapattığını hatırlatan Eriş, almak istedikleri galibiyeti Nizametin Çalışkan'a hediye etmeyi planladıklarını ama bunu başaramadıklarını sözlerine ekledi.


Ankara Keçiörengücü cephesi

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın da deplasmanda alınan bir puanın kendileri için altın değerinde olduğunu belirterek, ilk devrede pozisyon üstünlüğünün kendilerinde olduğunu, ikinci yarının ise dengede geçtiğini kaydetti.

Pozisyona girmekte zorlandıklarını, girdiklerini de sonlandıramadıklarına dikkati çeken Taşkın, "İki takım da galibiyeti istedi, oyun gitti geldi. Çok fazla pozisyon üretemezsek de seyir zevki mücadelesi yoğun bir maçtı. Mücadele, golü kim atarsa o galip olacak izlenimi verdi. Genel hatlarıyla baktığımız iki takım için de birer puan maçın hakkı gibiydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız